House of Joy

Pentru 17 copii din centrul de plasament de tip familial Dare to Care zâmbetele de pe fețele lor sunt o necessitate, o necesitate a asigurării că sunt iubiți și că este cineva lângă ei tot timpul ca să-i asculte.

Fiind un centru de plasament de tip familial, ne concentrăm pe nevoile copiilor care fac parte din centrul nostru. Nu doar cele de bază, cât și cele legate de explorarea creativității lor. Tocmai de aceea îi încurajăm constant să evolueze și să se apropie cât mai mult de pasiunea lor. Un curs de desen, pictură sau de de muzică poate schimba direcția în care se va îndrepta acești tineri către viitor. Noi încercăm să le deschidem foarte multe oportunități prin aceste activități pe care le promovăm și în afara ariei curriculare întreținută de școală.

Asociația Global Hope

Asociatia Umanitara Dare to Care este susținuta de Asociația Global Hope prin intermediul misiunii noastre comune: Să oferim fiecărui copil un mediu familial călduros prin servicii de îngrijire şi educaţie formală şi informala de calitate, servicii de psihoterapie şi consiliere, monitorizarea şi îngrijirea sănătăţii, implicarea copiilor în activităţi care presupun dezvoltarea deprinderilor de viaţa independente, integrarea copiilor în viaţa socioprofesională, prevenirea şi gestionarea situaţiilor de risc.

Asociația Dare to Care

V-ați întrebat vreodata cât durează un zâmbet?

V-ați întrebat vreodata cât durează un zâmbet?

Un zâmbet durează atât timp cât există iubire și fericire în viața unui om. Zâmbim unul către celălalt când vrem să ne cunoaștem mai mult și să asigurăm cealaltă persoană de faptul că este importantă, apreciată și ascultată. Pentru 17 copii din centrul de plasament de tip familial Dare to Care zâmbetele de pe fețele lor sunt o necessitate, o necesitate a asigurării că sunt iubiți și că este cineva lângă ei tot timpul ca să-i asculte.